חברת נאנט, הנמצאת בשליטת קבוצת לוינשטין, אולימפיה וליהמן ברדרס ונסחרת בבורסת ה-AIM בלונדון, חתמה היום (ד’), באמצעות חברה המוחזקת על-ידה בשיעור 100%, על הסכם מקדמי לרכישת קרקע בשטח כולל של 31 דונם בעיר בוקרשט, רומניה. נאנט מעריכה כי תוכל לבנות כ-900 יחידות דיור, בשטח ברוטו של 90,000 מ”ר, בהיקף השקעה כולל של כ-87 מיליון אירו. סך המכירות מוערך בכ-123 מיליון אירו.
14-11-2007
מעריכה כי תוכל לבנות כ-900 יחידות דיור בהיקף השקעה כולל של כ-87 מיליון אירו * סך המכירות מוערך בכ-123 מיליון אירושירה חורש 14/11/2007חברת נאנט, הנמצאת בשליטת קבוצת לוינשטין, אולימפיה וליהמן ברדרס ונסחרת בבורסת ה-AIM בלונדון, חתמה היום (ד’), באמצעות חברה המוחזקת על-ידה בשיעור 100%, על הסכם מקדמי לרכישת קרקע בשטח כולל של 31 דונם בעיר בוקרשט, רומניה.נאנט מעריכה כי תוכל לבנות כ-900 יחידות דיור, בשטח ברוטו של 90,000 מ”ר, בהיקף השקעה כולל של כ-87 מיליון אירו. סך המכירות מוערך בכ-123 מיליון אירו.לדברי יו”ר נאנט, שאול לוטן: “לחברת נאנט פעילות רחבת-היקף במזרח אירופה. נאנט היתה בין החלוצות מקרב יזמיות הנדל”ן שגילתה את פוטנציאל האזור, ואכן ההשקעות מצדיקות את עצמן. לחברה מספר פרוייקטים במזרח אירופה, בהונגריה, פולין, רומניה וקרואטיה. זהו הפרוייקט החמישי של החברה ברומניה והשלישי בעיר בוקרשט”.לאחרונה הודיעה נאנט על חתימת הסכם לקניית שטח כולל של כ-90,000 מ”ר ברוטו בקרואטיה, כאשר היקף ההשקעה הוא כ-98 מיליון אירווסך המכירות המוערך עומד על כ-130 מיליון אירו.
בנוסף, רכשה נאנט כ-15 דונם בזאגרב, קרואטיה, באמצעות חברה בת שלה. היקף ההשקעה הכולל מוערך בכ-45 מיליון אירו וסך המכירות מוערך בכ-62 מיליון אירו.